Film i TV

DLANOVIMA ŠTITILA LICE DA JE NE UDARI U GLAVU! CIJELI STO JE SMRSKAO! Zbog OVE rečenice je Dejan poludeo

“Dejane, molim te!”

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić su sinoć napravili opšti haos u pabu.

Svađa je eskalirala u trenutku kada je Aleksandra izgovorila jednu rečenicu koja je bila okidač, da Dragojević krene sve da lomi oko sebe i cepa odeću sa sebe.Ti i ovi tvoji ste krenuli da me napadate – rekla je Aleks i onda je Dejan krenuo da viče.Koji ovi? Koji moji, bre više? Ja sam, ja, koji ovi – nije stajao Dejan dok ga je Aleksandra smirivala i pozivala da sedne kako bi nastavili normalnu komunikaciju.Koji ovi? Koji moji, bre više? Ja sam, ja, koji ovi – nije stajao Dejan dok ga je Aleksandra smirivala i pozivala da sedne kako bi nastavili normalnu komunikaciju. Dejane, molim te, sedi, sedi molim te Dejane – vikala je Nikolićeva pa podigla ruke u trenutku kada je Dragojević podigao sto ispred nje i polomio ga o pod.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh