Film i TV

MILJANA KULIĆ NA OZBILJNOJ OPERACIJI! Oglasila se Marija prije odlaska u SALU – Evo u KAKVOM JE STANJU

Nimalo naivan zahvat.

Miljana, Bebica i Marija - screenshot

Kontroverzna Nišlijka Miljana Kulić sprema se da ispuni svoju najveću želju o kojoj je nebrojeno puta govorila dok je bila stanarka Bijele kuće u Šimanovcima.

Naime, Miljana se danas zaputila u Tursku, tačnije u Istanbul, kako bi uradila operaciju smanjenja želuca, a u toj namjeri društvo joj prave njena majka Marija Kulić, kao i dečko Nenad Macanović, javnosti poznatiji kao Bebica.

Miljana je danas krenula sa aerodroma u Skoplju put Turske, gdje će je dočekati najbolji tim ljekara, a neposredno pred polazak oglasila se Marija Kulić:

– Miljana se odlično osjeća, a i mi sa njom. Nema tremu zbog operacije i jedva čeka da stignemo u bolnicu. Trenutno se nalazimo u jednom hotelu u Skoplju, koji se nalazi u blizini aerodroma koji je više nego prelep. Odmaramo, zezamo se, smijemo se, sve je pozitivno i čujemo se kada budemo bile u Istanbulu. Veliki pozdrav za sve – rekla je Marija Kulić.

Nakon izlaska iz rijalitija ,,Zadruga“ Miljana Kulić je dobila nekoliko ponuda od strane klinika koje su specijalizovane za operaciju smanjenja želuca, ali se u dogovoru sa porodicom, opredijelila za najbolju, budući da su joj ponudili fantastične uslove: plaćen put, smještaj, kao i besplatnu operaciju koja inače košta između 5 i 7.000 eura, a uz sve to Kulićeva će po povratku u Srbiju postati zaštitno lice klinike za teritoriju Balkana, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh