Film i TV

SRUŠILA SE ISPRED HOTELA: Jeleni Krunić pozlilo na vjenčanju Katarine Grujić i Marka Gobeljića – KOLABIRALA OD VRUĆINE

Odmah prekinut intervju.

Jelena Krunić - Telegraf.rs

Rijaliti zvijezdu Jelenu Krunić, novinari su danas zatekli ispred jednog elitnog hotela u centru Beograda gdje se održava proslava vjenčanja Katarine Grujić i Marka Gobeljića, ona je strpljivo davala izjave za medije ali joj se u jednom trenutku slošilo i morala je da prekine intervju, piše Srbija danas.

– Došla sam samo da im dam poklon, ne mogu da ulazim unutra, nije to za mene, estrada i ta gužva, ne mogu ja to – rekla je Jelena ironično.

Ona se zatim osvrnula na “Zadrugu” i prokomentarisala da to više nije njen svijet i da se ne druži sa ljudima iz rijalitija.

– To je neki svijet kom ja ne pripadam, niti meni on leži, niti ja treba da se osvrćem njemu – rekla je Krunićka da bi joj se u jednom trenutku slošilo.

Jelena se srušila na beton od vrućine i zatražila od novinara da odmah prekinu intervju.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh