Film i TV

VANREDNI ULAZAK – SPECIJALNI POKLON ZADRUGARIMA – Na rođendan Željka Mitrovića ONA ULAZI u Bijelu kuću

Sprema se neviđeni haos!

Zadruga - srbijadanas

Željko Mitrović, vlasnik ružičaste televizije, danas proslavlja rođendan pa se tako i u Zadruzi slavi ovaj veliki dan, piše Srbija danas.

Učesnike ”Zadruge 5” na imanju u Šimanovcima danas očekuje gala slavlje i bogata trpeza povodom rođendana Željka Mitrovića.

Velika žurka u Bijeloj kući samo što nije počela, a za dobru atmosferu biće zadužen jedna od najboljih didžejeva na ovim prostorima DJ Munja, koji će zagrijati atmosferu među zadrugarima.

Pored Munje, na oduševljenje vernih gledalaca, ali i veselih zadrugara na imanje će kročiti jedna od naših najpopularnijih pjevačica, bez čijih vanvremenskih hitova nijedna žurka na Balkanu ne može da prođe, Elma Sinanović.

Elma Sinanović – Screenshot

Elma Sinanović spremna je da zadrugare digne na noge, zapali atmosferu i unese sreću u milione domova širom svijeta, gdje god se prati ”Zadruga” i gleda Pink televizija, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh