Film i TV

DRŽI JE ZA RUKU I GURA KAO DA JE DIJETE! Marija Kulić dovela kćerku kod ljekara, a prema njoj se ponaša skandalozno!

Marija Kulić vodi svoju kćerku, Mijanu, na kontrolni pregled kod ortopeda.

Miljana i Marija - informer.rs

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić došla je u Ortopedsku kliniku na kontrolni pregled noge, koju je povredila neposredno pred ulazak u rijaliti, a došla je u pratnji svoje majke, Marije Kulić.

Rijaliti učesnica došla je na Banjicu sa svojom majkom. Miljanin dečko, Nenad Macanović, nije bio prisutan ovom prilikom, ali su samo par sati ranije viđeni kako zajedno šetaju u beogradskom tržnom centru, pa pretpostavljamo da Nenad čuva Miljaninog sina Željka za vrijeme njenog pregleda.

Iz auta je prvo izašla Marija, pa je pomogla Miljani pridržavajući je tokom izlaska. čim su Zatvorile vrata od automobila, Marija je uhvatila za ruku svoju kćerku.

Njih dvije su sve vrijeme bile neraspoložene, a Marija ju je gurala naprijed i ušla sa njom u kliniku, kako bi vidjeli u kakvom joj je sada stanju noga, a sve vrijeme ju je držala za ruku.

Podsjetimo, Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz rijalitija “Zadruga 5” zbog nasilničkog ponašanja. Ona je gađala voditelja Milana Miloševića kamenom, a zbog agresivnog ponašanja, iz Bijele kuće je diskvalifikovan i njen momak, Nenad Macanović Bebica, sa kojim Kulićeva provodi vrijeme napolju, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh