Film i TV

VEĆ JE BILA U ZADRUZI! DARA BUBAMARA POTPISALA UGOVOR ZA POZNATI RIJALITI: Od honorara boli glava

Dara Bubamara navodno snima svoj rijaliti koji će se zvati “Puno košta”, po uzrečica po kojoj je pjevačica poznata, a njen honorar će biti 250.000 eura.

Dara Bubamara - Blogspot

Dara je pristala da je kamere snimaju puna dva mjeseca tokom ljeta, a rijaliti će navodno početi da se emituje na jesen.

– Dara je dobila odličan honorar, čak 250.000 eura! Za tu cifru pristala je da je kamere snimaju svuda gdje se kreće. Već su se dogovorili da je snimaju u teretani dok trenira, u spa-centru, kod frizera, u muzičkom studiju, dok vodi sina Kostu u školu, na ručku sa bivšim mužem Milanom, na kafi sa drugarom i kolegom Slobom Radanovićem, uveče na nastupima – otkrio je izvor za Informer.

Rijaliti će navodno početi da se snima već od 1. jula, pa sve do 1. septembra.

– Dara je pristala da je snimaju pet dana nedjeljno puna dva mjeseca. Ona je pravi zvrk, nepredvidiva je i sigurno će rijaliti biti zanimljiv. Ne bi me čudilo da pred kamerama napravi neki skandal ili da potkači neku koleginicu ili bivšeg momka…- ispričao je izvor i dodao da su neke televizije već zainteresovane da otkupe Darin rijaliti.

– Zasad je plan da se rijaliti emituje radnim danima i da svaka epizoda traje sat vremena, kao i da Dara potom u subotu u emisiji uživo komentariše sa gostima najzanimljivije detalje iz rijalitija – rekao je izvor.

Podsetimo, Dara je već gostovala u prvoj sezoni Zadruge i osetila atmosferu simulacije života u imaginarijumu, te joj neće teško pasti da je kamera prati dva meseca u stopu.

Pogledajte kako je izgledalo njeno gostovanje u Zadruzi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh