Film i TV

Procurio šok snimak pred Zadrugu! Dejan se klanja i ljubi Eminu Mujić zbog para, Dalila poručila majki: Vadi šuške!

Posljednju sezonu rijaliti programa Zadruga 5 obilježile su brojne afere i skandali, ali ipak najveći pečat ostavili su Dalila Dragojević i njen muž Dejan.

Dejan Dragojević - Novi

Dalila i Dejan su raskinuli vezu, a onda su i uplivali u nove odnose, ona sa Filipom Carem, a on sa Aleksandrom Nikolić. Doduše, Dalila je bila ta koja je inicirala raskid, a onda je pred slomljenim Dejanom imala odnose sa Filipom.

Poslije raskida Dalila i Dejan su izosili prljav veš jedno o drugom, a najviše pažnje privlačio je njoihov život u Bosni i odnosi sa Eminom i Husom, Dalilinim roditeljima. Takođe, Dejanova vjeroispovijest bila je tema, odnosno, da li je promijenio pravoslavnu vjeru i prešao u islam, ili ne.

Po svemu sudeći, Dejan nije promijenio veru, ali to nije htio da prizna nikad otvoreno, dok su odnosi sa Dalilinim roditeljima bili i više nego dobri o čemu svjedoči i snimak gdje se Dejan klanja Emini i ljubi joj ruku kako to nalaže kultura i poštovanje starijih.

Cijelu scenu je snimila Dalila, koja je kroz smijeh govorila da joj se njih dvoje “šlihtaju” kako bi im dala novac, piše Kurir.

“Mama, gdje su šuške, vadi pare”, rekla je Dalila u snimku. Video pogledajte ovdje.

@ispovestii #foryoupage #viral #fyp #serbia #bosnia #zadruga5 ♬ original sound – ISPOVESTI


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh