Film i TV

OTKRILA KADA JE FINALE “ZADRUGE”! Dalila Dragojević se IZLANULA – biće BRŽE nego što očekujemo!

Spektakularni kraj!

ZAdruga - screenshot

Svi znaju da se rijaliti Zadruga završava početkom ljeta, pa se pretpostavlja da će tako biti i ove godine. Međutim, iako još uvijek nije zvanično potvrđen datum velikog finala, Dalila Dragojević se izlanula i tako nagovijestila datum završetka.

Naime, tokom emisije Gledanje snimaka na red je došao da se pogleda i snimak u kome Filip Car, kao i po običaju, vrijeđa svoju djevojku iz Bosne, ali i druge devojke sa kojima je bio.

Njoj to nije bilo prijatno i sama je priznala da veoma strahuje od tog snimka.

Održavši govor o svom strahu, ona je u jednom trenutku, neoprezno i indirektno izrekla i datum završetka finala.

-Samo treba izdržati 40 dana još uvijek i to je to – rekla je Dalila.

Računajući 40 dana od danas, to je onda 5 jul. Na taj način, gledaoci su konačno saznali kada će spektakularno finale pete sezone da se održi, piše Srbija danas.

Ceo snimak gde ona to govori, možete da pogledate u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh