Film i TV

“IZBACITE JE NAPOLJE ODMAH!” – Dalila se BAHATI, uradila je ZABRANJENO i neoprostivo – GNUSNO!

Apel na produkciju.

Dalila - novi

Skandalozno ponašanje Dalile Dragojević sinoć je prevršilo svaku mjeru. Javnost je zgrožena riječima i prijetnjama koje je izgovorila svojim cimerkama, te na društvenim mrežama traže da se Dragojevićeva hitno na neki način sankcioniše.

U toku emisije “Gledanje snimaka” došlo je do žestoke svađe Ane Jovanović i Dalile Dragojević, a pale su i brutalne uvrede, pa čak i prijetnje i to od strane Dragojevićeve.

Na snimku se vidi kako se Dalila prvo raspravlja i svađa sa Anom, a nakon što jedna drugoj izgovore brutalne uvrede, Mujićeva se vraća na svoje mjesto pored Luksa i Cara i nastavlja da ogovara cimerke.

– Ja bih onoj sada glavu otkinula, a pogledaj njega (Filipa), boli ga uho za sve. Ja sam došla u situaciju da mi njegova ku.vetina kaže da sam ja ku.vetina. Ja sam ovo prije fizički riješavala i poslije prolaze pored mene kao pored turskog groblja. Ja bih sad ovoj tvojoj hendikepiranoj to uradila (Misleći na Sanju) – užasna je bila Dalila.

Komentari ispod snimka su se neprestano nizali, a mahom se moglo pročitati kako fanovi rijalitija traže da se Dalila izbaci napolje zbog javnih prijetnji, koje su zaista nedopustive.

– “Ovo je za diskvalifikaciju”, “Sramota šta izgovara jedna Dalila”, “Ovo više nema smisla”, “Momentalno sankcionisati”, “Kako je nije sramota da ovako javno prijeti” – samo su neki od negativnih komentara..


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh