Film i TV

IZBACIVANJE NAPOLJE + KRIVIČNA PRIJAVA: Marko Osmakčić je ZVJERSKI PRETUKAO Viki – Moraće da ODGOVARA

Potresne scene dogodile su se juče.

Viktorija Mitrović je tokom jučerašnjeg dana zverski pretučena od strane svog dečka Marka Osmakčića, a od udaraca i šoka je na kraju, na trenutak izgubila svest!Grozomorne scene odigrale su se pred kamerama rijalitija “Zadruga”, a Osmakčić je navukao ozbiljan gnev i osudu javnosti zbog svog ponašanja. Na društvenim mrežama se mogu videti apeli gledalaca rijalitija da se zadrugar najoštrije kazni, izbaci iz “Zadruge”, te da Viki treba da podnese krivičnu prijavu, a pojedinci su pozivali i Centar za socijalni rad kako bi reagovali na nasilje.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh