Film i TV

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ ZVALA VIKINOG TAŠKETA 20 PUTA U POLA 5 UJUTRU: Miljkovićeva se javila i samo joj je JEDNO pitanje postavila!

Voditeljka Dušica Jakovljević ispričala je anegdotu koja joj se dogodila i nasmijala sve.

Dušica je otkrila detalj iz provoda sa drugarima, a u sve je na kraju bila umiješana pjevačica Viki Miljković.

– Dušice, navedi svoje najveće pijanstvo – rekao je voditelj u emisiji “Ami Dži šou”.

– Moram da navedem Zlatibor u jednom lokalu gdje sam bila koji se nalazi iza ćoška. Ja sam nastavila pravo i izgubila sam se. Ja se napijem od dvije čaše vina – počela je Dušica, a potom nastavila anegdotom iz drugog provoda:

– Ja sam bila prije tri godine sa najboljim drugarima na splavu na Novom Beogradu, toliko smo bili veseli, svi su se ponapijali. Sada jedan je otišao i nije ponio telefon, za njim drugi, nismo znali gdje su, ja sjednem u kola, nisam bila pijana i ovaj nedostupan. Koga ću, ja uzmem da zovem 20 puta, piše na telefonu “Taske”, ja ga zovem u pola pet ujutru i niko se ne javlja. Sljedeći dan oko jedan meni zvoni telefon i piše: “Viki Miljković”. Kaže ona: “Ljubavi, pa zašto si zvala Tašketa u pola pet?” Meni je toliko bio blam. Pozdravljam ih puno – ispričala je Dušica, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh