Film i TV

ŠOKANTNI NECENZURISANI SNIMAK MILJANE KULIĆ: Prije nego što je gađala voditelja prijetila da će nekog UBITI! HISTERIJA

Miljana Kulić nasrnula je na voditelja Milana Miloševića nakon čega je diskvalifikovana iz Zadruge.

Miljana Kulić - Novi

Kako je rekla, pomislila je da je umjesto Milana, Lazar Čolić Zola. Ona je uzela kamen i gađala, te pogodila voditelja u leđa, piše Kurir.

Miljana se valjala po podu i vrištala prije nego što je došlo do incidenta, te tražila da je obezbjeđenje izvede na razgovor sa produkcijom.

Kako se emisija nastavila, Miljanu je snimila sigurnosna kamera kako hoda pored kapije, te uzima kamen i govori da će ubiti čovjeka, a da neće odgovarati za svoje postupke.

Kulićeva je u više navrata govorila da neće odgovarati za svoje postupke i kada je nasrnula na Marka Đedovića, ali i na Zolu, jer navodno nije popila terapiju.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh