Film i TV

ISKRENO – MILJANI JE OZBILJNO POTREBNA POMOĆ, KRAJNJE JE VRIJEME DA JOJ SE MAJKA I OTAC UOZBILJE: Osman brutalno o Kulićki nakon skandala!

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica danas su hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovani iz “Zadruge 5” nakon brojih skandala koje su napravili.

Miljana Kulić - screeenshot

Osman Karić dao je svoj sud o svemu što se izdešavalo u posljednjih 24 sata.

– Kao što sam u par navrata već najavio i decidno rekao, Miljanino psihičko stanje uopšte nije dobro, čak će biti sve gore i gore. Počevši od jučerašnjeg dana, to jest noći kad je kamenom pogodila gospodina voditelja Milana Miloševića u predijelu bubrega, pa evo i danas kada je nastavila sa maltretiranjem Zole i Marka Osmakčića. Igrom slučaja i same sreće nikoga nije toliko povrijedila, ali je i te kako mogla. Miljana je jako opasna osoba, nepredvidiva, zloćudna i osvetoljubiva. Miljana je ozbiljan psihički bolesnik te joj se ne može zamjeriti što je bolesna. Miljani treba ozbiljna pomoć psihijatrijske ustanove zatvorenog tipa. Mislim da je krajnje vrijeme da majka i otac preduzmu ozbiljne korake u vezi liječenja da ne bude kasno. Kad kažem “kasno” mislim da može ozbiljno da povrijedi sebe, a i druge – pirčao je Karić.

– Bebica mi je neko ko mi je još uvijek enigma. Nit smrdi, nit miriše. Mislim da je patološki slučaj, sve što trenutno kaže i priča i on sam misli da je istina. On je neko ko lažući sebe i vjerujući u to što priča laže i sve oko sebe. Jedini koji znaju ko je ustvari Bebica i ko se krije iza tog nedefinisanog lika je njegova bivša supruga, njegov otac i majka – dodao je Osman, piše Pink.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh