Film i TV

“UDARIT ĆU TE DASKOM!” – Tuča sa ČLANOM PRODUKCIJE – zgrabio štanglu, uslijedilo ŠTIPANJE, guranje, otimanje

Miljana Kulić noćas je napravila haos na imanju kada se fizički sukobila sa Lazarom Čolićem Zolom. Tokom svađe, Miljana je pogodila kamenom i voditelja Milana Miloševića. Potom je ušla u Bijelu kuću kako bi se izvinila Milanu, a zatim je sa Nenadom Macanovićem Bebicom pokušala da pobjegne sa imanja.

Tokom pokušaja bjekstva Bebica se fizički sukobio sa članovima obezbjeđenja. U jednom trenutku je uzeo veliku dasku i zaprijetio im da će ih udariti. Oni su se gurali i otimali oko štangle.

– Požuri, nije mi dobro, mnogo krvarim – rekla je Miljana.

– Nema šta da žurim – rekao je Bebica, a zatim se sukobio sa obezbjeđenjem.

– Nemoj da me guraš, udarit ću te daskom – rekao je Bebica članu obezbjeđenja.

– Koga ćeš udariti daskom? – pitao ga je momak iz obezbjeđenja

– Ili tebe ili njega – rekao je Bebica.

– Koga ćeš bre udariti daskom? – ponovio je pitanje član obezbjeđenja i oteo mu dasku iz ruku

– Tebe, što? Jel to problem? Nemoj da me štipaš i da me tjeraš! Idemo napolje. Ne možeš da mi zabraniš da idem napolje – bijesnio je Nenad, a zatim uzeo novu štanglu.

– Nemoj da me diraš, dobar sam prema vama. Ne diram vas, ne dirajte me. Ja mogu da radim šta ja hoću. Postoji sankcija za to i ja ću snositi odgovornost. Dobro vama, dobro meni – rekao je Bebica, a zatim se opet pogurao sa članovima obezbjeđenja.

– Pustite nas, hoćemo da izađemo – vikala je Miljana.

– Skloni se od mene. Kako misliš da nam zabraniš? – bijesnio je Bebica i nastavio da lomi po imanju

Veliki šef je odlučio da diskvalifikuje Miljanu i Bebicu zbog nasilnog ponašanja prema zadrugarima i članovima produkcije, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh