Film i TV

NAKON ŠTO SU UHVAĆENI NA PUMPI POSLIJE DISKVALIFIKACIJE BEBICA I MILJANA SKOVALI NOVI PLAN: Evo gdje su se dalje zaputili!

Miljana i Bebica napustili pumpu.

Nakon što su diskvalifikovani iz Zadruge zbog napada na voditelja Milana Miloševića, Miljana i Bebica su se zaputili ka obližnjoj pumpi u kojoj se prema našim saznanjima nisu predugo zadržali.

Prema nezvaničnim informacijama nagađa se da su otišli da preuzmu lične stvari ispred Bijele Kuće.

Podsjetimo, Miljana je sinoć u nervnom rastrostvu gađala Milana Miloševića kamenom, pogodila ga je u bubreg, te voditelj zbog cjelokupne situacije koja ga je snašla nije oka sklopio

Katastrofa! Sama pomisao da je mogla da mi razbije glavu ili ne daj Bože izbije oko kamenom, koji nije nimalo mali, me plaši. Ovo nije niko još doživio šta ja doživljavam ali sve ima svoje granice. Pod stresom sam, nisam spavao uopšte, ali sam ponovo pokazao koliko sam profesionalac, to je samo bilo bitno prethodne noći, a ostalo sve ubrzo riješavam – izjavio je Milan koji se za Blic nakon njihove diskvalifikacije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh