Film i TV

KRENULE PRIPREME ZA SVADBU! Produkcija spremila IZNENAĐENJE za Dalilu i Aleks – nisu krile oduševljenje

Ovo nisu očekivale!

Dalila i Aleks - pink.rs

Veliki šef organizovao je danas svadbu za Dalilu Dragojević i Filipa Cara, ali i za Aleksandru Nikolić i Dejana Dragojevića. Zadrugari se već danima unazad spremaju za ovaj poseban dan, piše Srbija danas.

Uzbuđenje na imanju raste, a svako od zadrugara ima neki zadatak. Uloge su podijeljene, a mladenci su sami mogli da biraju koga žele da izaberu za kumove i članove porodice.

U Bijeloj kući su već krenule pripreme za ovaj poseban dan. Produkcija je iznenadila Dalilu i Aleksandru i na imanje im dovela tim frizera i šminkera kako bi zablistale na svadbi.

Buduće mlade nisu krile oduševljenje kada su videle ko ih je dočekao u salonu ljepote.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh