Film i TV

DRAGANA KATIĆ SE NIJE POJAVILA NA SAHRANI IGORA STAROVIĆA: Sada se oglasila i sve je jasno

Mnogi su očekivali da se na sahrani Igora Starovića pojavi voditeljka Dragana Katić. Međutim, ona je ovako objasnila svoj izostanak…

Dragana Katić i Igor Starović - screenshot

Prerana smrt Igora Starovića potresla je ne samo njegovu porodicu i prijatelje, već i mnoge ličnosti sa estrade i iz javnog života. Dragana Katić je često spominjana ovih dana zbog ljubavne veze sa pjevačem “Divljeg kestena”. Međutim, ona se danas nije pojavila na njegovoj sahrani.

“Nisam došla jer nisam u Beogradu. Prije 27 godina smo bili u ljubavi. Mnogo stvari se desilo i u Igorovom i u mom životu u međuvremenu. Zbog toga što sam ja javna ličnost ne želim da uzimam prostor ljudima koji su poslednjih 20 i kusur godina obilježili njegov život i bili sa njim”, izjavila je voditeljka za Informer. “Ako ako žele da imaju medijski prostor, treba da ga imaju. Pamtiću ga u najljepšem mogućem sećanju”, rekla je Dragana.

Prema riječima njegovog brata Borisa, Igor je živeo kao samotnjak, ali je porodica znala da se nekoliko mjeseci liječio u Sokobanji, zbog problema s plućima. “Bližnjima se nije žalio ni na šta”, rekao je brat. “Imao je malo neuredan način života po pitanju ishrane, vidjelo se to po kilaži. Sve se to nakupilo i odrazilo na srce. Srčana aorta je otišla i tu više nije bilo spasa”, kazao je Boris za Kurir.

“Igor je bio umjetnik, malo ljudi zna da je bio diplomirani areheolog i da je to bila njegova druga ljubav, pored muzike i stvaralaštva kojim se bavio. Baš mi je teško i baš mi je žao”, rekla je Dragana Katić za “Grand.Online” saznavši za Igorovu smrt.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh