Film i TV

DRAMA PRED VJENČANJE – Dalila Caru u krevetu šapnula OVO! Spomenula Karića – Filip ODLIJEPIO, NEĆE JE ZA ŽENU

Nesuglasice su svakodnevne.

Filip Car - screenshot

Nakon vrele akcije, Dalila Dragojević i Filip Car su pokrenuli temu o privatnom života, a onda su se dotakli i njegove aljkavosti koja Dalili jako smeta, piše Srbija danas.

Njemu se to nije svidjelo, te ja odlučio da je na vrijeme pripremi za brak.

– Ja se tuširam nekada po tri puta dnevno – počeo je Car sa prevdanjem.

– Ima muškaraca kojima je uvijek sve složeno, evo ti Stefan Karića, njemu je sve složeno – rekla je Dalila.

– Ja sam uvijek imao nekoga ko mi to radi, ja ako živim sa djevojkom meni je normalno da ja zarađujem a da ona brine o mojoj garderobi, ja sam u stanju da napravim doručak i platim večeru, a ona ako nije sposobna da složi je*i joj mater – pričao je Car.

– Ti si debil čovjek, ja više neću da se bavim tvojim stvarima, ja gledam šta ti radiš i gdje stavljaš, samo gledam. Oprala sam spavaćice svoje od satena i tange, tvoje nisam namjerno – odbrusila mu je ona, a sve poslušajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh