Film i TV

DALILA DOBILA ZABRANU ULASKA U ZEMLJU, šok istina – 20.000 eura leglo na račun, umiješena osoba pod imenom SKRIVENA?!

Njena bivša drugarica riješila je da razotkrije mnoge detalje iz života Dragojevićke.

Dalila Dragojević - screenshot

Pjevačica Vesna Rivas ne prestaje da iznosi šokantne detalje iz života svoje ljute rivalke Dalile Dragojević.

Kako ističe Rivasova, Dalila je navodno protjerana iz Švajcarske i ima zabranu ulaska.

– Može i on da kaže što je Dalila poludjela i u šest ujutru izbacila Eminu (prim.aut. Mujić), majku svoju, bez banke u džepu i otjerala nazad kući? Na čiji račun je završila Dalilina “pobjeda” od 20.000 evra? Imam puno pitanja i za jedno i za drugo – poručila je Vesna putem društvenih mreža, a potom dodala:

– Deki je bio sa Dalilom nakon “pobjede” u “Parovima 5”. U iznajmljenom stanu u Zemunu. Skrivena je zvala tu prvu noć najmanje tri puta. Neka on ispriča ko je njihova Skrivena – napisala je astološkinja, pa svima zagolicama maštu još više.

– Pitajte Dalilu kada je “šupirana” iz Švice, našla se u istom autobusu sa A.Dž., pred sezonu “Parova 5”. Zašto? Zašto je šupirana? I iz kog lokala? I dokad joj važi zabrana ulaska u Švicu ili je iscurilo vrijeme? – napisala je Rivasova, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh