Film i TV

“PIŠITE LJEKARU VANTJELESNE OPLODNJE! ŽELIM DA STOPIRAM!” – Dejan se OBRATIO “Kakvo dijete , kakvo prezime, BJEŽI!”

“Sve ono što je zaleđeno da ode na pržionicu!”

Dalila i Dejan - screenshot

Dejan Dragojević je sinoć u sukobu sa Dalilom Dragojević javno rekao da se obratio svom bratu Davidu Dragojeviću, sa namjerom da kontaktira ljekara vantjelesne oplodnje, u klinici u koju je išao sa Dalilom, kako bi ona zatrudnila, piše Srbija danas.

Iako oplodnja ne može da se vrši bez pristanka oboje, Dejan je htio da uzme stvar u svoje ruke, jer mu je Dalila prijetila tokom rijalitija u svađi, da će mu roditi dijete.

– Ja sam javno rekao “Davide, piši tamo doktoru, da se sprže svi oni embrioni!” Sve ono što je zaleđeno da ode na pržionicu! Ma ja sam rekao, sve nek se uništava, nikakav kontakt sa tobom – rekao je Dejan.

– Ja sam isto rekla prva – rekla je Dalila.

– Ja sam rekao sve na prženje, snimak neka se pošalje doktoru, ja kao jedan od članova koji je učestvovao u vantjelesnoj oplodnji, imam pravo da stopiram!

– Da li ti stvarno misliš da bi neko išao da pravi tvoje dijete? Je l’ si ti normalan? – vikala je Dragojevićka.

– Ti kad si to rekla bježi, bježi, sklanjaj se od svega, kakvo dijete, kakvo prezime – rekao je Dejan.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh