Film i TV

DALILI STIGLO NA NAPLATU! Čuo se zabranjeni razgovor za vrijeme reklama – To može da bude POGUBNO… (VIDEO)

Ne krije svoja osećanja

Dalila Dragojević i Marko Đedović sedeli su pored bazena i razgovarali za vreme reklama o njenim osećanjima prema Filipu Caru i Anđelu Rankoviću.

– Nije mi neko o kome razmišljam, ali odgovarao mi je i sviđao mi se. Posle svega nije pričao ružno o meni. Ne znam… Kaže u pola sedam da pričamo i rešimo sve, pa pružimo ruku jedno drugom. Treba iskreno da mu kažem sve, a ja ne znam kako se osećam. Ja sam neko na koga su uticali razni faktori i sve mi se skupilo. Imala sam nekog ko je tu da sve razume i ne interesuje ga ta priča. Volim ga, prošli smo sve i svašta, ali došlo je mnogo toga na naplatu. Postaje mi sve jadno, bedno i mizerno. Ne vidim sebe… Kad je bilo sa Anđelom, kad smo pričali na moru, ja sam sebe videla na moru sa njim, a sa njim se ne vidim. Smatram da to more može da bude pogubno – govorila je Dalila.Razumem sve i znam kako se osećaš – dodao Đedović.

– Da sam se zaljubila, rekla bih da sam se zaljubila. Ja nisam sigurna i ne znam šta mi je. Šta da radim? – pitala je Dragojevićka.

– Posle ćeš da vičeš da sam ti se u*rao u život. Sve me ovo vraća kad smo pričali za krevet i poljubac sa Dejanom. Šta da ti kažem? Kao i na početku, nemoj na silu da radiš ništa u životu – govorio je Marko. Dao si pravu definiciju, došao je kraj – rekla je ona.

– Možda ne bi shvatila, da se nije pojavilo nešto što te je učinilo ponovo živom. Ne može biti isto, jer su izbori različiti – dodao je Đedović.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh