Film i TV

“ŠTA MU JE ĆERKA PRIREDILA!” Biljana NIKAD ISKRENIJE progovorila o POKLONU koji je poslao Dalilin OTAC Dejanu

“Dejan i Huso su se rastali u miru, najnormalnije, ne sluteći šta će Mujićeva da uradi.”

Nedavno je u “Zadruzi” održana proslava povodom Bajrama. Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić, poslao je brojne poklone na adresu Bele kuće, a među njima je bio i znak pažnje za bivšeg zeta, Dejana Dragojevića.

Ovim povodom oglasila se Biljana Dragojević i dala svoj sud o Husinom potezu.Dejan i Huso su se rastali u miru, najnormalnije, ne sluteći šta će Mujićeva da uradi. Koliko znam nisu nikada imali ružne reči i sukobe, čak su bili u odličnim odnosima, mislim na Dejana i Husu. Ne mislim da je nešto loše mislio, poslavši Dejanu poklon,piše SrbijadanasNije razmišljao kako će to da se odrazi kada stigne u “Zadrugu”. Čovek verovatno misli da sanja ono što mu je priredila ćerka. Smatrao je da treba i Dejanu da pošalje poklon. Po mom mišljenju Dejan treba da se zahvali na poklonu, ali da ne treba da uzme – rekla je Biljana za “Pink.rs”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh