Film i TV

Amber Heard skoro zaplakala na suđenju, tvrdi da joj je prvi šamar “slomio srce”

Tokom današnjeg ročišta suđenja za klevetu glumica Amber Heard svjedočila je prvi put, a zadržavajući suze govorila je o navodnom prvom šamaru koji je primila od bivšeg supruga Johnnyja Deppa te poručila da joj je to “slomilo srce”.

Amber Heard - Tanjug/AP

Ovo je prvi put da Amber Heard, bivša supruga Johnnyja Deppa, govori tokom višemilionskog suđenja za klevetu, a obje zvijezde su podnijele tužbe jedna protiv druge.

Njeno svjedočenje uslijedilo je nakon iskaza forenzičkog psihologa koji je rekao da Heard pati od PTSP-a zbog Deppovog navodnog zlostavljanja.

Glumica tvrdi da je njen bivši suprug prvi put “ošamario po licu” nakon što se nasmijala jednoj od njegovih tetovaža jer je mislila da se šali.

“Rekao je: ‘Misliš da je tako smiješno ku*ko? i ponovo me ošamario. Bilo je jasno da nije šala”, kazala je na sudu.

Rekla je da je “nikad ranije nije bila tako udarena” i da je znala da nakon toga nema povratka, kao i da joj je to “slomilo srce”.

Heard je također rekla da je suđenje za klevetu koje je protiv nje pokrenuo Depp “najbolnija i najteža stvar kroz koju je ikad prošla”.

Par se upoznao na snimanju filma “The Rum Diary” 2011. godine i imao je “burnu romansu”.

Heard je na sudu rekla da je Depp počeo nestajati na neko vrijeme, potom da je kritikovao njenu odjeću i ono što je nosila na događajima na crvenom tepihu.

“Trudim se da pronađem riječi kojima bih opisala koliko je ovo bolno. Ovo je užasno za mene. Sjediti ovdje sedmicama i proživljavati sve… čuti ljude koje sam poznavala – neke dobro, neke ne – mog bivšeg muža, kako govore o našim životima na način na koji oni govore”, rekla je.

Svjedočenje je započela pričom o svom djetinjstvu, preseljenju u Los Angeles i upoznavanju s Deppom. prenosi klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh