Film i TV

Amber Heard otpustila cijeli svoj PR tim: Ona ne voli loše naslove

Amber Heard otpustila je svoj tim za odnose s javnošću zbog negativnog publiciteta usred suđenja za klevetu od 50 miliona dolara koje je pokrenuo njen bivši suprug Johnny Depp.

Amber Heard - Tanjug/AP

Objavljeno je da je Heard, koju Depp tuži zbog članka iz 2018. koji implicira da ju je zlostavljao, prošlog tjedna prekinula radni odnos s kriznom PR tvrtkom “Precision Strategies” nakon što je postala frustrirana zbog negativnog publiciteta koji dobiva od početka suđenja.

“Ona ne voli loše naslove”, rekao je izvor za New York Post, koji je prvi objavio vijest, dok je drugi dodao da je glumica “frustrirana što njezina priča nije ispričana kako treba”.

Suosnivač tvrtke “Precision Strategies” je Stephanie Cutter, koja je bila zamjenica voditelja kampanje tijekom uspješne kandidature bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame za ponovni izbor.

Komunikacijski stručnjaci rekli su za Post da je “Precision Strategies” među “najboljim kriznim tvrtkama na svijetu”, ali da nijedna PR tvrtka ne može “izmijeniti povijest onoga što se dogodilo”. prenosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh