Film i TV

“DALILA TREBA DA BUDE SA ANĐELOM” – EMINA MUJIĆ ODUŠEVLJENA NOVIM ZETOM, PODRŽALA KĆERKU: “BAŠ MI JE SRETNA”!

Anđelo Ranković javno je priznao da mu se dopada Dalila Dragojević, koja je u rijalitiju “Zadruga”, javno prevarila muža Dejana Dragojevića sa Filipom Carem.

Emina Mujic - Express.ba

Njih dvoje već neko vrijeme ne mogu da sakriju simpatije, a čini se da je na pomolu nova romansa, što se naročito sviđa njenoj majci Emini Mujić, koja se sada ovim povodom oglasila.

– Ispratila sam sve šta se dešavalo i Dalila mi je baš srećna sa Anđelom Rankovićem. Dalili je najbolje sa Anđelom, vidim da je srećna pored njega – priča Emina za “Blic”.

Emina je rekla i to da smatra da je njenoj kćerki mjesto pored Anđela, a ne pored Cara, koji po njenom mišljenju, samo želi da bude u centru pažnje i ne gaji iskrene emocije prema Dalili.

– Car je jedan ološ koji ne može da se pomiri sa tim da sada nije u centru pažnje kod Dalile. Moja kćerka treba da bude sa Anđelom u inat Caru. Nema potrebe da Dalila više razgovara sa Filipom, spremna je da se okrene Anđelu i vidim da je sada na raskrsnici. Ja ću je uvijek podržati – zaključuje Emina Mujić za “Blic”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh