Film i TV

DIREKTAN SUKOB SA ČLANOM PRODUKCIJE ISPRED KAMERA: Zbog OVOGA slijedi IZBACIVANJE napolje! (VIDEO)

Napad koji je osudila nacija.

Miljana Kulić je poznata po jeziku “bržem od pameti”, ali je sinoć, po mišljenju zadrugara, ali i brojnih gledalaca, prešla svaku granicu.

Miljana je poručila Mensuru da se smiri, kako bi “u miru dočekao Bajram”, a onda mu je poručila “Šerif mubarek olsun”, što je u muslimanskoj veri način čestitanja praznika Bajrama,piše Srbijadanas

Ajdarpašić je ovo shvatio kao provokaciju, te je ustao od stola, udarao rukama po vratima i stolu, izleteo napolje da se smiri, a potom ušao u sukob sa voditeljem Milanom Miloševićem, koji nije reagovao na Miljanine provokacije. Podsetimo, vređanje na verskoj i nacionalnoj osnovi, kao i bilo kakvo spominjanje vere, u rijalitiju nije dozvoljeno i kažnjivo je.

Kada joj je predočeno da je preterala, te da udara tamo gde nikako ne bi smela, Miljana se rasplakala i uputila Mensuru izvinjenje, ali on nije želeo da ga prihvati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh