Film i TV

“PAROVI I ZADRUGA SU JAD I BIJEDA NAŠE DRŽAVE”, SJEĆATE LI SE ZORICE: Evo kako danas izgleda Gastozova bivša

Nekadašnja kontroverzna pobjednica rijalitija “Parovi”, Zorica Dukić, povukla se iz javnosti.

Zorica Dukić - screenshot

Zorica Dukić pobjedila je u prvim “Parovima” sa tadašnjim dečkom Milošem Vukovićem. Godine 2015. opet je ušla u “Parove” i bila u kratkotrajnoj i burnoj vezi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. Ta romansa je okončana kad je Dukićeva optužila Gastoza da ju je tuka.o, piše Novi.

Inače, Zorica Dukić nedavno je prokomentarisala djevojke koje su bile dio šou programa, a navodno su pros*itutke.

-“One su tako ukaljale te formate i učesnike koji su tu došli da zarade novac ili promovišu svoj posao. I “Parovi” i “Zadruga” su jad i bijeda naše države zbog djevojaka niskog morala”, bila je iskrena Zorica.

Iako je više ne viđamo na malim ekranima, Zorica je aktivna na svojim društvenim mrežama, te često sa svojim pratiocima dijeli svoja izdanja i trenutke, a mnogi pozitivni komentari dokazuju da i dalje plijeni ljepotom i atraktivnim izgledom.

Ona se nakon rijalitija posvetila privatnom biznisu, tačnije otvorila je više frizerskih salona.

Zorica Dukić


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh