Film i TV

HITNO – DALILU IZVELI IZ RIJALITIJA! Saopštenje PRODUKCIJE: Zbog zdravstvenog stanja i sigurnosti učesnika…

– Neću u izolaciju, neću u izolaciju… Nema šanse – divljala je Dalila, dok su je ostali učesnici gledali šokirano.

Dalil Dragojević - Screenshot

Dalila Mujić nekada Moreno, bivša je učesnica rijalitija “Parovi” a sada glavna zvijezda Zadruge.

Nakon što su se Dalila i Miljana Kulić posvađale jednom prilikom u vili Parova, voditeljka je Morenovu poslala u izolaciju na 20 minuta. U tom momentu dogodio se pravi skandal. Dalila se popela na sto i počela da vrišti i histeriše.

– Neću u izolaciju, neću u izolaciju… Nema šanse – divljala je Dalila, dok su je ostali učesnici gledali šokirano.

Iako su pokušavali da je smire , to im nije polazilo za rukom jer je ona u tom trenutku imala nervni slom zbog koga se potpuno pogubila. Kada su ljudi iz produkcije vidjeli da je vrag odnio šalu, u vilu su utrčala dva momka iz obezbjeđenja kako bi je obuzdala. Iako su dosta krupniji od nje, jedva su uspjeli da je obuzdaju i skinu je sa stola.

Kako Alo saznaje, tada su joj u pomoć pritrčali ljekar i psiholog, koji su sve vrijeme u prostorijama “Srećne televizije”

– Obezbjeđenje je čvrsto držalo Dalilu, kao i Zoran Manijak, koga je ona sve vrijeme vukla sa sobom. Kada je psiholog shvatio da ne može da razgovara sa njom u takvom stanju i da ga ne sluša, ljekar joj je dao injekciju za smirenje. Kada je došla sebi, izmjeren joj je pritisak i puls, nakon čega je psiholog preuzeo da brine o Dalili – rekao je tada izvor iz produkcije.

– Zbog zdravstvenog stanja i sigurnosti učesnika ljekari i obezbjeđenje su stalno u pripravnosti, kao što je bilo i ovoga puta. Sreća što su svi brzo reagovali, jer ko zna šta bi se desilo da nisu. Dalila je pukla, i to zbog gluposti, te niko nije očekivao da će stvari imati ovakav epilog – objašnjava izvor, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh