Film i TV

PRODUKCIJA SE OGLASILA – Zola i Bebica dobili ZADATAK od Velikog šefa, a radi se o MILJANI (VIDEO)

Biće gusto!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, sa sve Đedovićem, došli su do Rajskog vrta, kako bi tražili od Drveta mudrosti zadatak, a za uzvrat dobili pivo.Drvoooo – dozivala je Miljana.

– Dobro veče zadrugari, kako ste? – pitalo je Drvo.

– Biće odlično kada nam pomogneš. Znaš Drvo da ja volim utorkom da popijem, da budem ‘vesela devojka’, ali sada nemamo. Imaš li neki zadatak za mene ili Zolu? – pitala je Miljana.Ne znam šta da ti kažem Drvence – nasmejala se Miljana.

– Kod nje gori samo jedna vatra i tako će biti do kraja života – našalio se Zola.

– Treba ustanoviti koja je vatra jača, treba organizovati kviz da vidimo ko bolje poznaje bolje Miljanu, Zola ili Bebica – govorilo je Drvo,piše Srbijadanas

– Tu sam već pobedio – nasmejao se Čolić. Ja ću vam postaviti dvadeset pitanja,a vi morate da odgovorite na bar deset. Prvo kviz odradite vi, a onda dođite kod mene – reklo je Drvo.

– Važi Drvo, ti ohladi malo to, sve pripremi, a može i nešto nakoso – šalio se Zola.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh