Film i TV

FOLK PJEVAČICA DOŠLA U EMISIJU BEZ ZUBA! Kolege joj čestitale na profesionalnosti

Okupljeni su čestitali pjevačici na profesionalnosti, poručujući joj da bi se malo ko pojavio u studiju da se nalazi u njenoj situaciji,

Magazin in - ilustracija

Dragica Radosavljević Cakana, popularna pjevačica još jednom je pokazala koliko je zapravo profesionalna u svom poslu, i da uprkos zdravstvenim problemima nije otkazala gostovanje i jednoj emisiji, piše Informer.

Dragica Radosavljević Cakana

Pjevačica se pojavila u “Magazin In” emisiji kod Sanje Marinković jer nije željela da u posljednjem momentu da otkaže gostovanje budući da je svjesna koliko bi joj to problema nanijelo, pa se u studiju pojavila u neobičnom izdanju.

Cakana je sve vreme rukama prekrivala osmijeh kako se ne bi vidjelo da joj fali zub.

– Ona sad ima problem estetske prirode, tačnije zdravstvene – poručila je Sanja nakon što je Radosavljevićeva brže-bolje prekrila usne koje su se razvukle u osmijeh tokom pričanja jedne anegdote.

Okupljeni su čestitali pjevačici na profesionalnosti, poručujući joj da bi se malo ko pojavio u studiju da se nalazi u njenoj situaciji, dok novopečene zvijezde umiju da otkažu gostovanje zbog raznoraznih sitnica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh