Film i TV

RODITELJI U LOŠEM STANJU, NA LIJEKOVIMA: Haos u NJENOM DOMU – Oglasili se UNESREĆENI otac i majka

Više ne mogu da podnesu bruku i sramotu.

Zadruga - Screenshot

Emotivni odnos Milane Mime Šarac i Nikole Grujića Gruje ne prestaje da intrigira ukućane „bijele kuće“, ali i fanove i rodbinu para koji svoju sreću gradi na nesreći zadrugarove zakonite žene Ljiljane.

Dok je nacija zgrožena Grujinom odlukom da javno prevari suprugu s kojom je osam godina u braku, borbu sa širom familijom, komšijama i prijateljima vode Mimini roditelji, koji su razočarani u ponašanje svoje kćerke. Izvor blizak porodici Šarac kaže za Rijaliti plus da Milanini otac i majka ne znaju šta ih je snašlo i da od sramote bukvalno ne izlaze iz kuće.

– Šta da vam kažem, sem da je u njihovoj kući pravi haos zbog Mimine i Nikoline veze. Njeni roditelji više ne mogu da podnesu pritisak šire familije koji konstantno zovu i čudom se čude šta je Mima sebi dozvolila. U neobranom su grožđu i ne znaju da li im je gore kada gledaju televiziju i Zadrugu ili kada pokušaju da se distanciraju od rijalitija i danima ne pale televizor i ne čitaju vijesti na portalima – kaže izvor za Rijaliti plus.

Dani u porodici Šarac ispunjeni su brigom, nervozom i velikim razočaranjem u njihovu nasljednicu za koju su vjerovali da nikada ne bi pristala na vezu s oženjenim čovjekom, pa na sve to još i javno pred milionskim auditorijumom.

– Mimini roditelji su očajni, razočarani i bijesni na nju. Kako su skloni problemima sa srcem, moraju da vode računa da se ne uzbuđuju previše, ali terapija koju su do sada uzimali skoro da više ne može da im pomogne. Iz kuće ne izlaze, ne viđaju se ni s rodbinom ni s prijateljima i ne mogu da dočekaju da se Zadruga završi ne bi li Mimu dozvali pameti i nagovorili je da prekine ovu nemoralnu vezu koja je izgrađena na manipulaciji jednog nevernog muškarca – kaže izvor za Rijaliti plus.

Ovim povodom su se oglasili i Milanini roditelji, koji su potvrdili da su veoma razočarani.

– Cijela porodica je mnogo razočarana i ne želimo da dajemo nikakve izjave – glasila je poruka Miminog oca.

Baba neće Mimi da prepiše stan

Ljubavna afera Mime i Gruje ima uspone i padove. Kada je iz spoljnog svijeta saznala da baba zbog veze s oženjenim muškarcem neće da joj prepiše stan, zadrugarka je brže-bolje riješila da ostavi svog zauzetog dečka. Nije uspijela da istraje u ovoj namjeri jer se pomirila i time dala do znanja da joj je ljubav važnija od nekretnina.

Ljilja ne komentariše Gruju

Ljiljana, nevjenčana pjevačeva supruga, ne komentariše ponašanje oca svoje dvoje djece. Oglasila se jedino kada joj je Nikola napisao pjesmu u kojoj joj se izvinio za ponašanje.

– Moje mišljenje o njegovom izvinjenju, kao i o pjesmi, lično će čuti kad izađe iz rijalitija. Ostala dešavanja u rijalitiju vezana za njegovo učestvovanje stvarno ne želim da komentarišem – rekla je nedavno Ljilja, a na pitanje da li misli da Mima Šarac pokušava da glumi Lunu Đogani iz prve sezone Zadruge, ona je kratko odgovorila:

– Zaista ne želim da trošim riječi na nju, nije vrijedna – objasnila je Ljiljana, prenosi Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh