Film i TV

SESTRA MILJANE KULIĆ U VEZI SA OSUĐENIM UBICOM? Čeka ga da IZAĐE IZ ZATVORA, a ovo su SVI DETALJI

“On je takav kakav jeste, ali je u stvari duša od čovjeka!”

Tijana Kulić - screenshot

Tijana Kulić, sestra Miljane Kulić, vodi potpuno drugačiji život od sestre, studira, izlazi, ne zanimaju je mediji i javnost.

Ipak, nekoliko mjeseci unazad nerijetko se i njeno ime pominje u medijima i to ne zbog sestre, već zbog dečka Predraga Todorova, poznatijeg kao Peka Kartel.

Kako se navodilo Peka Kartel je bivši dečko Tijane Kulić, ali izvor blizak porodici Kulić je za “Republiku” otkrio da su njih dvoje još u vezi i da Tijana nikada neće biti sa nekim drugim, kao i da će ga čekati da izađe iz zatvora.

– On je takav kakav jeste, ali je u stvari duša od čovjeka, oni su i dalje zajedno. On Tijanu ludački voli. Nema šanse da raskinu, Tijana dok je on u zatvoru neće da bude sa nekim na zemaljskoj kugli, a kamoli u Nišu – kaže izvor i dodaje da su ga Marija i Siniša bez obzira na sve prihvatili.

– Prihvataju ga, Tijana je sa njim počela da se zabavlja dok je on bio okej, njih dvoje su dugo zajedno, sve je bilo super, a nakon dvije godine je postao to što jeste, inače je sasvim okej dečko. I sad dok se ovo dešava, Marija i Siniša ga poštuju, tako je kako je.

Podsjetimo, Predrag Todorov (32) iz Niša, zvani Peka Kartel, osuđen je na jedinstvenu kaznu od 15 godina zatvora jer je 25. avgusta 2017. sa pet hitaca ubio bivšeg pripadnika žandarmerije Sašu Mihajlovića (36) iz Niša.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh