Film i TV

DALILA DOŽIVJELA JOŠ JEDAN NERVNI SLOM: Ponovo BJEŽI IZ ZADRUGE, dok su svi spavali ona razvalila OGRADU

Kažnjena sa milion dinara.

Dalila Dragojević - Screenshot

Dalila Dragojević se ovog jutra probudila prije svih zadrugara, otišla u ekonomsko dvorište, zapalila cigaretu i odlučila da ponovo pokuša da pobjegne iz Zadruge!

Ona je razvaljivala ogradu na istom mjestu na kojem je prije nekoliko dana uspjela da je polomi i prođe, a gdje je samo nekoliko dana prije nje Marko Janjušević Janjuš uspio da razvali daske, provuče se kroz rupu i zauvijek pobjegne, zbog čega je i diskvalifikovan.

I Dalila je tada uspjela da pobjegne, zajedno sa Viktorijom Mitrović, ali su obje vraćene nakon višesatnog razgovora u produkciji. Ona se čak tada javno i izvinila zbog svog ponašanja, međutim, čini se da joj je ponovo pao mrak na oči.

Dragojevićeva ne može više da podnese konstantne svađe sa Filipom Carem, kao ni pritisak javnosti i osude zbog sopstvenih postupaka, pa joj se kao najbolje rješenje čini bežanje iz rijalitija.

Podsjetimo, Dalila je prije samo nekoliko dana kažnjena sa milion dinara zbog iznošenja neistina i uvreda na račun produkcije, a da li će i ovoga puta biti kažnjena zbog uništavanja imovine i kršenja jednog od osnovnih pravila, a to je samoinicijativno napuštanje rijalitija, ostaje da vidimo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh