Film i TV

ISPLIVAO SNIMAK – BRUTALAN SUKOB SA OBEZBJEĐENJEM! Evo zašto je Stefan Mihić DISKVALIFIKOVAN (VIDEO)

Žestoko!

Učesnik pete sezone rijalitija “Zadruga” Stefan Mihić diskvalifikovan je danas iz rijalitija, a produkcija će od njega potražiti 50.000 evra.Društvene mreže su preplavili snimci okršaja Stefana Mihića i obezbeđenja, a produkcija je navela da je razlog njegove diskvalifikacije upravo sukob sa obezbeđenjem.Podsetimo, pre sukoba sa članovima obezbeđenja, Mihić je ušao u sukob sa Nenadom Macanovićem Bebicom sa kojim je razmenio gnusne uvrede, a zadrugar mu je zapretio šamarima, nakon čega je obezbeđenje intervenisalo, a Mihić učinio nedopustivo, a to je da se suprotstavio njima i fizički se obračunavao.Dragi zadrugari, ovim Vas obaveštavamo da je Stefan Mihić diskvalifikovan, snosiće kaznu u iznosu od 50.000 evra zbog udaranja obezbeđenja, a takođe vas obaveštavamo da je prodavnica upravo otovorena i da će u nju moći da idu samo muškarci. Pozdrav, Veliki šef – glasilo je pismo.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh