Film i TV

DALILA PATI ZBOG ŽENIDBE BIVŠEG? Emina se oglasila: Ovo radim ZA DOBRO MOJE PORODICE, zna mnogo toga što nije dospjelo do javnosti

Dalilina majka, Emina Mujić, progovorila je o svemu onome što ju je mučilo prethodnih dana u rijalitiju “Zadruga”.

Emina Mujic - Express.ba

Puno toga bih ja imala da pričam za one koji napadaju Dalilu, ali moram da šutim za svoje dobro, zbog sebe i porodice. Pojedini rijaliti igrači ne znaju šta će više da lažu za nju. Svi je mrze, jer nikome nije davala pardona i to je najveći problem kod njih. Ponovo ponavljam kada bih mnogo toga iznijela u javnost mnogima ne bi bilo dobro – priča Emina za “Blic”, a onda se osvrće na priču da Dalila pati nakon što je čula da joj se oženio bivši momak Mladen Vuletić.

Pokušavaju na sve načine da diskredituju Dalilu, a sad joj ne sve to govore i da pati zbog Mladena Vuletića. To su gluposti i bezobrazluk. Sve to potiče od Vesne Rivas koja mrzi moju kćerku i radi protiv nje. Ona je njen najveći neprijatelj. Vesna Rivas, budaletina, lupa gluposti, isto kao sumnja i kao navodi gluposti koje veze s vezom nemaju! Nadam se da će Dalila i ako je na sudu sa Vesnom da je tuži i sve ove koji iznose laži – smatra Dalilina majka koja se ujedno osvrnula i na priče da njena kćerka ima dijete za koje javnost ne zna.

Glupo je o tome uopšte i pričati. Pročitala sam u novinama da postoji Dalilina kćerka, ali to je sve laž. Demantujem sve priče vezano za Dalilinu kćerku koja ne postoji. Jedna ogromna laž. Sliku koju mediji puštaju u javnost i predstavljaju djevojčicu na njoj kao Dalilinu kćerku je zapravo Dalila kada je bila mala. To je njena slika, a ne njene kćerke – zaključuje Emina Mujić, prenosi Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh