Film i TV

SREĆA ILI PROKLETSTVO? Ovo je presudna godina za Dalilu – evo šta je sve veže za MAGIČNI broj 5

Evo koja je simbolika..

Dalila Dragojević - screenshot

Dalila Dragojević jedna je od glavnih tema čitavog regiona. Ona je nastavila trend javne prevare na TV ekranima, prevarivšti svog zakonitog muža Dejana, pred cijelim svijetom na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Međutim, ni muž joj nije ostao dužan, te je i on zagrizao u grijeh.

Ipak, ono što Dalilu vezuje za magični broj 5, jesu 3 stvari:

Naime, ona je prije tačno 5 godina bila pobjednica rijaliti programa “Parovi” u kojoj je odnijela nevjerovatnih 30 000 eura. Poznato nam je i to da je i u tom rijalitiju često imala sukobe sa Dejanom, te su i više puta raskidali tokom sezone. Ipak, njihova ljubav je “preživjela” ovu sagu.

Mladi par vjenčao se 2017. godine, te je ove godine trebalo da im bude 5-ta godišnjica braka, koju kako stvari stoje neće dočekati zajedno.

Podsjećamo da iako trenutno oboje imaju partnere, njih dvoje idalje nisu zvanično prekinuli svoj brak.

Takođe, ono što je u znaku broja 5, jeste posljednja sezona “Zadruge” 5.

Iako je Dalila prije tačno toliko godina odnijela pobjedu u “Parovima”, ostaje nam još 3 mjeseca da sazanamo da li će i ovog puta izaći kao pobjednica ili će joj ovaj jubilej u znaku pomenutog broja odnijeti neko drugi, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh