Film i TV

RASKID! CAR PRED SVIMA OSTAVIO DALILU – “Biću sam i KRAJ!” / Filipu pala roletna – Zahladnjeli odnosi

Haos za crnim stolom!

Filip i Dalila - Screenshot

U emisiji “Pitanja gledalaca” došlo je do žestoke svađe između Dalile Dragojević i Filipa Cara zbog njihovog zahlađenja odnosa, a Car je na kraju riješio da ostavi Dalilu pred svima zbog njenog ponašanja.

– On priča da ja imam skrivene namjere, a on se vodi pitanjima… On nema šta da izgubi, priča da može da napusti “Zadrugu”, to su sve priče – rekla je Dalila.

– Pa hajde da napustimo, a nećeš… Kontaš da ćeš se što bolje plasirati ovakvim manipulacijama. Hajdemo napolje bez banke, imamo našu ljubav – rekao je Car.

– Pa da me ostaviš? Ti bi me šutnuo za dva dana napolju – uzvratila je ona.

– Hajdemo van, da ti ja dokažem. Dao sam ti maksimalni trud 20 dana, a ti ga skrnaviš. Ova žena najviše želi moju novu grešku, nešto još… – dodao je Filip.

– Ja sam prelazila preko svih grešaka! Ove njegove teorije zavjere, pa ja ne bih nikada bila sa njim! Ponizila sam svoje roditelje – nastavila je Dragojevićka.

– A ja nisam, princezo Dijano? Tvoj život je greška, tvoje postajanje je greška! Za svaku majku tvog budućeg momka, tvoj život je greška. Kao i ja za svaku majku… Bezgrešna Dalila, Gospa se ukazala – poručio je Filip.

– Okej, sa ovom greškom nemaš šta više da pričaš – poručila je Dalila.

– Ona me predstavlja monstrumom, nakon svega priča da mi je s*ksualni objekat. Šta je ovo, kako da nemam teorije? Dajem sve od sebe, ne prebacujem ništa, ona mi stane sa dvije noge na glavu! Satima riješavam njene probleme, šta je ovo? Prvi put kad sam bio u vezi, molim je da mane Dejana, ona dolazi, svađa se, vrijeđa, ponižava. Ja otišao u drugi odnos, ona se vratila. Ova druga me iskopala, ja ostao sam mjesec dana, ona mi kaže: “Ko te j*be?”. Nikad mi nije prišla kad mi je teško. Koji je problem? Ne znam kako da udovoljim. Nisam dobar kad imam dobar pristup, nisam dobar kad imam loš. Dajte A4 papir, da mi napiše pravila ponašanja, da znam o čemu se radi, način odevanja, način frizure, kako da dišem. Šta da radim, gdje da spavam, u bazenu? Ne znam… Ja sam rekao, ja sam ovde dugo, 10 mjeseci, pa dva ludila napolju, pa 7 mjeseci ovdje. Muva mi stvori teoriju, a kamoli ljubavni odnos, gdje ja znam šta ljudi rade! Vidim druge odnose. Ulazim u teorije, ali nek kad je normalna. Biću sam i kraj – zapijenio je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh