Film i TV

DEJAN DOBIO PITANJE – “ZAŠTO TI SE ALEKS GADI?”: On ustao i rekao ove riječi, ona se crvenila

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”, voditeljka Ivana Šopić je naredno pitanje postavila Dejanu Dragojeviću.

Dejan Dragojević - Screenshot

Nakon svađe sa Aleks nisi htio da je poljubiš, rekao si da ti se gadi, a kada si čuo ko su sluge, počeo si da je ljubiš i grliš – glasilo je pitanje, piše Pink.

-Ovo je baš kontra, mi smo imali raspravu, rekao sam da nećemo biti u budžetu i to je to. Bio sam nervozan i eto ne ljubi mi se. Ja njoj ne mogu ništa da zabranim, ja sam svjestan da je ona lijepa i da će napolju svi gledati u nju. Našao sam princezu, ne pada mi na pamet da budem ljubomoran. Što se tiče toga mi se stalno ljubimo – pričao je Dejan.

-Cijeli dan je bio bijesan na mene, Ja vjerujem u njegovu ljubav i samo njemu vjerujem – rekla je Aleks.

U video – prilogu pogledajte detaljnije:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh