Film i TV

MENSUR SE ZALETIO NA DEJANA – OD SILINE UDARCA SE KAMERE TRESLE: Na ivici fizičkog okršaja

U toku emisije “Pitanja gledalaca” došlo je do žestokog sukoba Dejana Dragojevića i Mensura Ajdarpašića.

Mensur i Dejan - Screenshot

U jednom momentu su čak bili na ivici fizičkog obračuna, piše Srbija danas.

Pitanje je dobio Dejan Dragojević:

– Zašto Mensur ima potrebu stalno da te vrijeđa i ponižava – glasilo je pitanje.

– Što se njega tiče, on mene ne vrijeđa, a što se tiče te situacije. Šalim se, imam potrebu da aludira i dobacuje. Ima potrebu za sve da me vrijeđa – pričao je Dejan.

– Šta sam ja rekao – pitao je Mensur.

– Evo spominjao si mi porodicu, što se mene tiče to je prohujalo sa vihorom. Kada vidi da to ne prolazi onda me ponižava na drugi način – pričao je Dejan.

– Ja se ne sjećam kada sam ga uvrijedio – rekao je Mensur.

Mensur se brecnuo Dejanu i svi su pomislili da će ga udariti, a Dino je skočio u njegovu odbranu, zbog čega mu je Mensur zaprijetio.

U jednom momentu Mensur je izletio napolje toliko jako zalupivši vrata da su se kamere na drugom dijelu sobe zatresle, a to je ponovio više puta tokom svađe.

U video – prilogu pogledajte detaljnije:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh