Film i TV

Ana i Sneža NAPALE takmičarke: “DEGUTANTNO! NE ŠTO STE GO.E, NEGO ŠTO STE VULGARNE”

Navikli smo da u “Zvezdama Granda”, razmjene mišljnja prerastaju u sukobe, ali dok su se ti požari do sada uspješno gasili, najava nove emisije ne obećava ovaj uspjeh.

Ana Bekuta - Facebook

Stajling dvije takmičarke izazvao je pravi revolt među članovima žirija, posebno među starom gardom, a najveću primjedbu imala je Ana Bekuta koja ovog puta nije birala riječi.

– Imam strahovitu primjedbu na vaše oblačenje. To je katastrofa na šta to liči. Degutantno, odvratno, ja ću se ispovraćati sad- odbrusila im je ona, sa čim se složila i Snežana.

– Nije u pitanju to što ste go.e, nego što ste vulgarne- dodala je Sneža, dok je Bosanac poentirao kako nemaju više šta da skinu.

Sa druge strane, Ceca je otvorenog uma istakla kako je sve stvar ukusa i šta nekome prija da gleda, na šta je Saša Popović šaljivo doskočio da su mu spale naočare.

Mentori kandidatkinja, Đorđe David i Marija Šerifović kiptili su od bijesa zbog ovakvih komentara, te su žestoko uzvratili.

– Ana Bekuta, idi na dijetu i ti ćeš se onda ovako nositi. Ti ovo doživljavaš kao neku narodnjačku varijantu gdje svi treba da budu zakopčani do grla- drao se Džordž, dok je Đurišićka pokušava da mu skrene pažnju da ne vrijeđa kolege.

– Ne može da se kaže: “Ispovraćat ću se”- držala je slovo Šerifovićeva, ali Bekuta se i dalje čvrsto držala svog stava.

– Može, jer je to jedini poriv koji ona izaziva u meni- jasna je bila Ana, piše Grand.online.

Dijelić onoga što vas čeka u subotu pogledajte u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh