Film i TV

ISPLIVALA VELIKA TAJNA IZ ŽIVOTA MERILIN MONRO: Bila je OPSJEDNUTA da sazna ko joj je OTAC, a onda se desio DNK!

Ovog avgusta navršit će se 60 godina od smrti Merilin Monro. Šest decenija fasciniranost ovom ženom ne prestaje. Gledat ćemo dva nova dokumentarna filma, a u jednom su producenti identifikovali oca holivudske ikone.

Marilyn Monroe - Wikimediaorg

Autori francuskog dokumentarnog filma “Merilin, njena posljednja tajna” uspjeli su da na osnovu DNK analize dođu do saznanja ko je bio otac žene koja je do danas ostala simbol se.sepila.

Norma Džin Bejker, koja će postati Merilin Monro, cijelog života je bila opsjednuta ovom temom i pokušavala je na sve načine da sazna identitet oca.

Producenti filma uzeli su pramen njene kose od osobe koja je balsamovala glumicu 1962. Taj uzorak su uporedili sa uzorkom pljuvačke praunuke čovjeka za koga se sumnjalo da je otac Merilin – Čarlsom Stenlijem Gifordom. Reditelj dokumentarnog filma Fransoa Pom tvrdi da su otkrili dugo čuvanu porodičnu tajnu, piše E-njuz.

“Najviše me je dirnulo kada sam vidio kako je reagovala Gilfordova porodica suočena sa nepobitnim dokazima”, rekao je Pom za Verajeti. Premijera filma najavljena je za jun, na francuskom kanalu Tut listoar, prenosi Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh