Film i TV

UPRAVO NAPUSTILA ZADRUGU – produkcija je izvela ZBOG SMRTI OCA! Suze će se proliti van imanja

Produkcija “Zadruge” uvela je novu aktivnost za takmičare, svake jjedan izlazi sa imanja i gostuje u emisiji “Premijera”, gdj ima veliku ispovijest.

Ovog puta, rijaliti će na kratko napustiti Sandra Rešić, kako bi pred kamerama popularne vikend emisije pričala o privatnom životu, piše Srbija danas.

– Moju veliku životu ispovijest gledat ćete u nedelju u vikend specijalu – najavila je Sandra u videu.

To se uglavnom snimi unaprijed, kao što možemo vidjeti da je sada slučaj, jer je najava koju Rešićeva izgovara već objavljena na profilu “Premijere”.

Poznato je da je pjevačica ostala bez oca, poznatog pjevača Nina Rešića, o kome će sada javno govoriti.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh