Film i TV

CAR IMA DVOGODIŠNJEG SINA? Ispovijest konobarice kojoj je Filip napravio dijete – Leo liči na oca!

Šok i nevjerica!

Filip Car - Screenshot

Pored Dalile Dragojević koja navodno krije kćerku koju je ostavila u Švajcarskoj i Filip Car ima veliku tajnu iz prošlosti o kojoj ne želi da priča javno.

Kako je otkrio njegov drug iz Hrvatske za “Star”, prenosi “Informer”, on je prije dvije godine dobio sina sa konobaricom iz Zagreba, a da je ostala trudna saznao je tek kad je bila u sedmom mjesecu.

Carev drug je ekipu gorepomenutog lista spojio sa Martinom koja tvrdi da je Caru rodila sina i da ih on posjećuje kada nije u rijalitiju i pomaže im finansijski.

– Moj izbor je bio da rodim to dijete. Imala sam tada 36 godina i uplašila sam se da mi je to zadnji voz. Zbog toga Filipu nisam ništa pričala sve dok nisam bila u poodmakloj trudnoći. Mi nismo bili u ozbiljnoj vezi, viđali smo se početkom 2020. godine kada je on bio u Zagrebu i tada smo imali drugarski se*s, nije bilo nekih posebnih emocija među nama. U martu sam saznala da sam trudna, a on je na jesen već ušao u “Zadrugu”. Prije toga smo se vidjeli i sve sam mu priznala – započinje Martina svoju priču i nastavlja:

– Car je mislio da se zezam kad sam mu rekla da nosim njegovo dijete. Smijao se kao lud, a onda je shvatio da sam ozbiljna kada sam mu predložila da uradi DNK test. Tada mi je povjerovao i samo je ponavljao kako ne može da vjeruje da će postati otac. Tada sam već znala da nosim sina i krenule su mi suze od uzbuđenja. Ja sam mu odmah rekla da od njega ne tražim baš ništa, da želim da rodim to dijete zbog sebe, jer se sigurno neću udavati. On mi je rekao da želi da viđa dijete i da neće tražiti DNK test, jer mi je povjerovao. Ostavio mi je novac prije nego što je ušao u rijaliti, a i poslije mi je pare donosio njegov najbolji drug iz Rijeke. Samo je on znao da sam rodila dijete, Car nikom drugom nije rekao – priča Martina koja kaže da je morala da krije da ima sina zbog svojih neprijatelja:

– Rekao mi je da u Zagrebu ima neke neprijatelje koji će možda pokušati da ga povrijede preko djeteta i da je zato bolje da se ništa ne zna o tome. Plašio se za nas dvoje, jer je znao da neće biti tu da nas zaštiti. Međutim, njegov drug iz Rijeke mi je rekao prije dva mjeseca da su ti likovi uhapšeni u Švajcarskoj i da će tamo robijati duži period. Zbog toga sam odlučila da sada ispričam istinu i da Caru pružim podršku, jer vidim da mu je teško u rijalitiju zbog Dalile i svega – rekla je Martina.

Kako još tvrdi Martina, njihov sin mnogo liči na oca i nada se da će Car biti tu da zajedno proslave njegov drugi rođendan u septembru.

– Naš sin Leo je mnogo pametan i baš liči na oca. Zajedno ga gledamo na televiziji i ja sam ga već naučila da mu je Car tata, pa se samo smije kada ga vidi. Drago mi je što se Filip nije bunio kada sam mu rekla da ću roditi njegovo dijete, jer je to najveća sreća koju sam doživjela u životu. Znam da i on jedva čeka da se završi rijaliti i da dođe da vidi kako je njegov Leo porastao – završava Martina koja kaže da joj uopšte ne smetaju Careve ljubavne afere, jer ona na njega gleda kao na prijatelja, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh