Film i TV

NE MOŽE DA STOJI NA NOGAMA: Dalila u RASULU što je Car NAPUŠTA i pred SVIMA odlazi sa Minom!

Ovo nije očekivala.

Ovonedeljni vođa, Sanja Grujić, za potrčke izabrala je bivši ljubavni par, Filipa Cara i Minu Vrbaški. U toku emisije “Izbor potrčaka” Milan je dao reč Sanji da obrazloži svoj izbor.

– Dalila je imala reakciju kad je došla Mina, a ne Milica. Maja je imala reakciju, a ne Milica. Više ne plače – rekla je Sanja.

– Krivo mi je zbog mene i zbog Dalile, jer ne znam do kada će se testirati neke stvari preko nas – rekao je Car.

Dalila Dragojević je dobila reč.

– Ovde se radi o klasičnoj osveti. Slušala sam Irmu i tako je sve kako je rekla za Sanju. Ja sam tačno znala, ja sam toliko preživela ovde, da bih imala reakciju. Nije mi prijatno, a nisam neko ko će ići u izolaciju. Sve što treba da se desi, neka se desi. Od šokova koje sam doživela ovde, ne znam kako stojim na nogama. Naravno da ovde igra veliku ulogu i Mensur i ovo je njegova klasična osveta. Ti si čuo da Filip peva pesmu Mini – rekla je Dalila.

– Ne, ne – rekao je Mensur.

– To mi je rekla Milica. Ovo je bilo vaše nagovaranje. Ti si toliko željan neke osvete prema meni i željan si da mene isponižavaš. Sanja da ti ja kažem, nisam ja napala Minu zbog Filipa, nego zbog neraščišćenih računa iz treće sezone – rekla je Dalila.

– Ja kad dođem sad u tu izolaciju i to gledaoci gledaju. Nebitno. Šta da ja tu devojku pitam kad dođem tamo? Mene ne zanima šta je priča. Jako je glupo da pored ovih aktuelnih situacija, da idemo – rekao je Car.

– Sve se vraća, sve se plaća, samo polako – dobacila je Mina.

– Od početka smo Sanja i ja bili dobri – počela je Milica.

– Pojedini su naje**li od mene – dobacila je Mina.

– Očekivala sam da će da pošalje, ali sa druge strane sam očekivala da će da me poštedi – završila je Milica.

– Mene ništa ne plaši i ne postoji ništa što ne možemo da rešimo. Ni Milica ni ja nemamo uticaj – rekao je Mensur.

– Milice, je l’ si pričala sa Sanjom o tome – pitao je Milan.

Mensur Ajdarpašić, Milica VeselinovićFoto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
– Jeste, danas popodne – dobacila je Mina.

– Ti znaš šta sam ja preživela ovde i to mi uradiš – rekla je Dalila Sanji.

– Ovo je klasično prebacivanje priče na mene, Minu, Filipa… Milane, ja sam upravo čula da je to bio dogovor na krevetu, da se Milica poštedi bar nedelju dana – rekla je Dalila,piše Srbijadanas


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh