Film i TV

“DOBIO SAM TELEFON I ČUO…” – Janjuš saznao vijest o MALOJ KRUNI – OVAJ POTEZ ga je natjerao na DISKVALIFIKACIJU

Sve se saznalo.

Janjuš - Screenshot

Veliki šef je zadrugarima poslao hitno pismo, gdje je obavijestio ukućanje da je Marko Janjušević Janjuš diskvalifikovan.

– Zadrugari, ovim vas zvanično obavještavamo da je Janjuš svojevoljno napustio rijaliti i da je diskvalifikovan, televizija Pink će ga po njegovom ugovoru tužiti 50 hiljada evra – pisalo je u pismu.

Pravi razlog još uvijek nije poznat, a zadrugari su u Bijeloj kući spekulisali zašto je napustio imanje.

– Juče kad sam išao na izbore, neka žena mi je tutnula telefon, čuo sam se sa malom, to se saznalo… Znam ja šta će meni biti – citirao je Filip Car Janjuša, a pod malom je mislio na njegovu kćerku Krunu i dodao:

– Pa svako bi se čuo da dođe u priliku – dodao je on, a Marko Đedović ga je demantovao:

– Ne bi se svako čuo. Milion puta sam bio u prilici i nisam to radio. Nikada – bio je izričit Đedović.

– Meni da se pruži prilika, ja bih iskoristio – dodao je Car i govorio o kaznama koje bi Janjuš dobio da je priznao, a sve poslušajte u snimku ispod, prenosi Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh