Film i TV

UČESNICA RIJALITIJA SE BAVI SUMNJIVIM POSLOM – 20 DJEVOJAKA RADE ZA NJU? SKANDAL POTRESA ZADRUGU!

Učesnica “Zadruge 5” Milana Mima Šarac napokon je otkrila detalje svog poslovnog života, ali pritom nije otkrila čime se tačno bavi.

Mima bježi - screenshot

Rijaliti učesnica je nedavno priznala je da se ne bavi sumnjivim poslom, ali da zna djevojke koje to rade:

– Ja kad dođem tamo, družim se sa njihovim djevojkama, isplatim sve najnormalnije, moj kum je tamo da ne pričam sad… Razumiješ? Ja tamo ne bih smjela da radim. Ja sam se tamo družila isključivo sa djevojkama koje su odatle, ja sam okej sa djevojakama koje dovedem, ali sam izlazila sa onima koje žive tamo – rekla je tada Mima.

– Posao taj, slušaj, da je dobar, radile bi domaće djevojke – rekao je Lepi Mića.

– One samo tamo sjede, ništa, gledala sam. One moraju da budu kući do 11, a muškarci do tada izlaze – pričala je Milana Šarac.

– Kada si u toj priči sa djevojkama lakog morala, moraš da budeš iskrena i oprezna – govorio je Mića, a Milana je promijenila temu.

– Ja sa svojom majkom ne pričam… Damira znam jer sam snimala spot sa njim. On se meni javljao, ja mislila normalan dečko, kulturan. Zvao me da mi objasni stvari pred “Zadrugu”. Lik došao pijan, ne zna gdje je, imam poruke, glasovnu je snimio. Milion puta bolje izgledaš na Instagramu, mnogo bolje nego uživo – rekla je Mima.

– Koliko imaš djevojaka u svom jatu, u toj priči? – pitao je Mića.

– Imam oko 20, nemam puno, dok neke imaju oko 200. Imam agenciju za promociju – kazala je Šarčeva, prenosi Informer.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh