Film i TV

ISPLIVAO SNIMAK – MIKI LUPIO ŠAMAR MILANU MILOŠEVIĆU Đuričić je zbog nasrtaja mogao da dobije diskvalifikaciju, a evo zašto NIJE!

Nije bilo ni malo naivno.

Miki Đuričić je postao “domaćin” rijalitija obzirom da godinama provodi vreme u istom, a kroz sve ove godine pokazao je i svoje agresivnu stranu, zbog koje je čak bio i diskvalifikovan.

Miki je pred ulazak u “Zadrugu 5” izjavio da ne želi da ulazi u sukobe i da ne želi da beži sa imanja jer je došao da obezbedi novac za ženu i dete.

Sada se pojavio snimak iz prve sezone “Zadruge” na kom je Miki lupio “ćušku iza uveta” tadašnjem takmičaru, a sadašnjem voditelju, Milanu Miloševiću. Da Đuričić nije hteo stvarno i da ga povredi u prilog ide i to što se mirno naslonio na zid, nastavio da priča sa njim i puši cigaru, ali ta situacija Milanu tada nije bila smešna.

Ipak, Miki i Milan su danas u super odnosima jer su izgladili svoje nesuglasice, pa nećemo biti u mogućnosti da opet vidimo ovakvu situaciju, piše Espreso.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati videu ispod.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh