Film i TV

Will Smith napustio filmsku Akademiju: Prihvatit ću sve buduće posljedice

Glumac Will Smith napustio je američku Akademiju filmskih umjetnosti i nauka nakon što je na dodjeli Oscara ošamario komičara Chrisa Rocka, piše Variety u petak.

Will Smith - BBC

„Iznevjerio sam povjerenje Akademije. Ostalim nominiranima i pobjednicima sam uskratio priliku da slave i budu proslavljeni radi svog izvanrednog rada”, stoji u izjavi glumca.

„Napuštam svoje članstvo u Akademiji i prihvatit ću sve buduće posljedice koje će Odbor smatrati prikladnima”, dodao je, priznajući da je njegov čin zasjenio samu Akademijinu dodjelu nagrada. prneosi “N1“.

„Popis onih koje sam povrijedio je duga i uključuje Chrisa, njegovu obitelj, mnoge moje drage prijatelje i voljene, sve prisutne i svjetsku publiku kod kuće”, napisao je Smith.

On je na 94. dodjeli Oskara ošamario komičara Chrisa Rocka, voditelja ceremonije, nakon što se našalio na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith i toga što ona zbog alopecije nema kosu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh