Film i TV

DANAS MU POSLALA PAPIRE ZA RAZVOD, A SADA SE OGLASILA GRUJINA ŽENA: Jasna poruka za pjevača, tek kad ovo čuje…

Današnji dan za pjevača Nikolu Grujića je bio možda jedan od najtežih do sada. Tokom podneva je dobio papire od svoje nevjenčane supruge Ljiljane i njenog advokata, potpuno se slomio i satima jecao od bola.

Nikola Grujić - Screenshot

Nakon javne prevare i svih dešavanja koja su intrigirala javnost mesecima unazad, Grujina žena je nastavila da bude na ‘visini zadatka’ i ne otkriva previše svoje emocije povodom nastale situacije. Danas, Ljiljana je kratko i jasno za portal Pink.rs prokomentarisala muževljevo pokajanje:

Nisam gledala i pratila ni prvobitna dešavanja, pa neću ni suze. Kao što ste imali prilike da vidite, danas kada su stigli papiri, jedini fokus su mi djeca i njihova bolja buducnost. Ćerke su jedino što me sada zanima i ništa više.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh