Film i TV

NAJBRUTALNIJA DISKVALIFIKACIJA – mora da plati 5 MILIONA! Obraćanje šefa: “Niko ne može da nas UCJENJUJE!” – Idu na SUD

Proces i dalje traje.

Bivši zadrugar Vladimir Tomović obratio se narodu i produkciji Pink televizije.

Tomović je diskvalifikovan iz rijalitija prije tačno godinu dana, a sada se zbog toga sudi sa produkcijom.

Godinu dana je prošlo i opet bih isto. Opet bih se borio za pravdu, opet bih vam prkosio, opet ne bih bio vaša marioneta, opet bih vam razje.ao sve namještene priče… Nikad rob i sluga režima! Vidimo se na sudu – poručio je Vladimir Tomović.

Podsjetimo, Vlada je pred izlazak štrajkovao glađu, kako bi ucjenio produkciju.

Četiri nejdelje mi honorar nije uplaćen, meni će prekipjeti, nekome ću glavu slomiti. Imam u ugovoru dogovoreno svake nedjelje psihijatra i uplatu. Već četiri nedjelje ja to nemam. Psihijatra imam, uplatu nemam. Neću ovdje da budem za džabe – govorio je tada zadrugar.

Veliki šef ga je ubrzo izbacio, poslavši u Bijelu kuću pismo sa detaljnim objašnjenjem.

“Donijeli smo odluku da zbog člana broj 5 ugovora, koji su potpisali svi zadrugari pa i Vladimir Tomović, on bude diskvalifikovan ali i tužen. Na osnovu ovog člana RTV PINK će osim diskvalifikacije, od Vladimira na sudu potraživati sumu od 5 miliona dinara.

Kako u Zadruzi ništa nije tajno, ovim ćemo jasno i glasno objasniti našu odluku. Svi zadrugari su svojevoljno potpisali ugovore za učestvovanje u rijalitiju i svi jako dobro znaju uslove učestvovanja. Niko ne može ucjenjivati produkciju niti će produkcija ikada pozitivno odgovoriti na bilo čiju ucjenu. Vladimirovi postupci svih prethodnih dana, navodni štrajk glađu, otkrivanje stavki ugovora, negativni komentari o produkciji su posljedica kazne koju je dobio zbog davljenja i obaranja na pod Marka Đedovića. Mi kao produkcija stojimo iza toga da je kaznu u iznosu od mjesečnog honorara dobio pravedno i da ničim nismo prekršili nijednu stavku iz ugovora, piše Srbija Danas.

RTV PINK kao i uvijek poštuje sve stavke ugovora sa svim zadrugarima pa i sa Vladimirom, ali isto tako ne možemo pristati na ucjene i sabotažu bilo kog učesnika Zadruge. Svi zadrugari su upoznati sa činjenicom da produkcija ima pravo da kazni učesnike za nepoštovanje pravila pa i za agresivno ponašanje i s tim u vezi Vladimir apsolutno nema pravo da se ne slaže sa kaznom niti da ucjenjuje produkciju zbog kazne koju je dobio za postupak prema Marku Đedoviću”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh